Ontmoet de Super Smellies

Het opzetten van een ademmasker kan oncomfortabel, spannend of eng zijn. De superheldengroep genaamd Super Smellies gaat hier verandering in brengen. Kies een superheld naar keuze, die vervolgens zijn supergeur zal achterlaten in het ademmasker.

Deze geurstiften voor anesthesie en respiratoire toepassingen motiveren patiënten niet alleen om door het masker te blijven ademen, maar steunen de patiënten ook mentaal tijdens de behandeling. Samen zorgen de Super Smellies ervoor dat de patiënt doorzettingsvermogen krijgt, waardoor de artsen de behandeling zo effectief mogelijk uit kunnen voeren.

Molly Melon

Diep in het sprookjesbos woont Molly Melon, een magische eenhoorn, herkenbaar aan haar zoete watermeloen geur. Met haar zoete supergeur galoppeert en hinnikt ze jou door de behandeling heen. Je mag wegdromen in haar sprookjesbos vol magische dieren en na de behandeling brengt ze jou weer veilig terug. Molly Melon kan niet wachten op jullie avontuur!

King Kola

Zijne hoogheid King Kola, koning der frisdranken en alles wat drinkbaar is. Samen met zijn bruisende Cola geur helpt hij jou zo snel mogelijk door de behandeling heen. Hij zorgt dat jij je veilig voelt en kan ontspannen in zijn spranklende koninkrijk. Hij tintelt kracht en moed door jouw lichaam, zodat jij alles aan kan wat er komen gaat.

Betty Berry

Aan de kant voor Betty Berry, de sterkste aardbei van heel vruchtenland! Ze is stoer, krachtig en onverschrokken. Geen behandeling is haar te spannend. Haar zoete aardbeiengeur geeft jou de kracht die je nodig hebt om jezelf weer fris en fruitig te voelen! Adem rustig door, de andere vruchten kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Bobby Banana

Bobby Banana, misschien wel de coolste aap in de jungle. Deze superheld kent geen angst, stress of pijn en blijft in iedere situatie ontspannen. Je kan mee wegdromen in zijn avonturen en apenstreken, opzoek naar lekkere bananen. Hij zwiert je snel door de behandeling heen! Voor je het weet is alles weer voorbij.

Veiligheid

Onze producten worden geproduceerd volgens de veiligheidsstandaarden van de IFRA en zijn getest door het RIFM. Alle gebruikte aroma’s van de Super Smellies™ zijn IFRA Compliant en compleet vrij van CMR-stoffen.

Onze toepassing wordt geschaald in categorie 11, aircare. De arts heeft geen huidcontact met de geurstift en brengt de geur aan binnen in het masker. Vervolgens krijgt de patiënt het masker op, met de zachter randen tegen het gezicht. De geur bevindt zich in de holle ruimte, zonder direct huidcontact.

Aangezien de toepassing gebruikt wordt bij hoge percentages zuurstof wordt er geen alcohol gebruikt in onze producten. Door deze voorzorgsmaatregelen zijn onze producten veilig en betrouwbaar. Wij vertrouwen er zo op dat dit product werkzaam is en voldoet aan de veiligheidseisen wanneer het product op de juiste wijze gebruikt wordt. Het is geen medisch hulpmiddel, maar een cosmetisch product.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de geurstift voor anesthesiemaskers?

Alleen een professional/behandelaar gebruikt de stift. Met deze stift wordt er in het midden van het kunststof ademmasker een cirkel getekend waardoor er wat geurstof achterblijft. Vervolgens plaatst de professional het masker over het gezicht van de patiënt, de geur bevindt zich in de holle ruimte en daardoor vindt er dus geen direct huidcontact plaats. Wanneer de patiënt het gasmengsel via het mondmasker inademt verspreiden de geurdeeltjes in de lucht waardoor de gekozen geur goed te ruiken is.

Zijn de geurstiften veilig te gebruiken bij anesthesie?

De geuren zijn allemaal getest door de IFRA en compleet vrij van CMR stoffen. Ook zijn de geurstoffen vegan, vrij van nano-deeltjes en wat wij heel belangrijk vinden: niet op dieren getest! Ondanks al deze fantastische keurmerken en zekerheden adviseren wij toch om uit voorzorg contact met de ogen, neus of mond te vermijden.

Wat is het voordeel van het gebruik van geurstiften?

De geur motiveert patiënten niet alleen om door te ademen, maar steunt de patiënt ook mentaal tijdens de behandeling. Samen zorgen de Super Smellies™ ervoor dat de patiënt doorzettingsvermogen krijgt waardoor de andere superhelden genaamd ‘artsen’ de behandeling zo effectief mogelijk uit kunnen voeren in het belang van de patiënt.

Wat voor smaken bevatten de geurstiften van Super Smellies™ voor anesthesiemaskers?

Super Smellies™ biedt vier geuren aan die gelinkt zijn aan een superheld. De geuren bestaan uit cola, watermeloen, banaan en aardbei.

Zo hebben we Molly Melon de magische eenhoorn, herkenbaar aan haar zoete watermeloen geur. Zij galoppeert en hinnikt jou zo door de behandeling heen. Je mag wegdromen in haar sprookjesbos vol magische dieren en na de behandeling brengt ze jou weer veilig terug. Molly Melon kan niet wachten op jullie avontuur.

Hoogheid King Kola helpt jou samen met zijn bruisende cola geur zo snel mogelijk door de behandeling heen. Hij zorgt dat jij veilig bent en kan ontspannen in zijn sprankelende koninkrijk. Hij tintelt kracht en moed door jouw lichaam heen zodat jij alles aan kan wat er komen gaat.

Bobby Banana kent geen angst, stress of pijn en blijft in iedere situatie ontspannen. Je kan met hem wegdromen in zijn avonturen en apenstreken. Hij zwiert je snel door de behandeling heen. Voor je het weet is alles weer voorbij.

En tenslotte Betty Berry. De sterkste aardbei van heel vruchtenland. Ze is stoer, krachtig en onverschrokken, geen een behandeling is haar te spannend. Haar zoete aardbeien geur geeft jou de kracht die je nodig hebt om jezelf weer fris en fruitig te voelen!

Hoe ondersteunt Super Smellies™ in meer comfort voor kinderen tijdens anesthesie?

De geurstiften van Super Smellies™ kunnen bijdragen aan meer comfort voor kinderen tijdens anesthesie door het verminderen van angst en stress die vaak geassocieerd worden met medische procedures en medische geuren. Het ruiken van een aangename geur kan helpen om de zintuigen van het kind af te leiden en een ontspannende en kalmerende omgeving te creëren.

Door de geuren te koppelen aan een superheld met een verhaal is het voor de behandelaar mogelijk om de patiënt makkelijk door de behandeling heen te praten en dus te helpen tijdens een ingreep. Onze hersenen kunnen niet alles tegelijk. Je bent je vaak alleen maar bewust van wat je voelt als je eraan denkt. Door dus de aandacht van het kind op iets anders dan de ingreep te leggen, een leuk sprookjesverhaal over de gekozen superheld, zal hij of zij minder angst en pijn hebben.

Kortom, het gebruik van de geurstiften van Super Smellies™ kan een eenvoudige en kosteneffectieve manier zijn om het comfort en de gemoedsrust van kinderen te verbeteren tijdens anesthesie en andere medische procedures.

Hoe werken de Super Smellies™ mee aan het verduurzamen van medische processen ?

Veel medische behandeling worden uitgevoerd met wegwerp maskers. Ook bestaan er wegwerp maskers met geuren. De ene geur is populairder dan de andere geur waardoor er een voorraad van niet gebruikte maskers ontstaat. Met de Super Smellies™ kan er altijd met een basis masker gewerkt worden, waardoor er minder verschillende soorten maskers besteld hoeven te worden. Hierdoor blijft er ook minder ongebruikte voorraad achter. Uiteindelijk kan er in veel branches ook gewerkt worden met herbruikbare maskers. Deze zijn vaak comfortabeler, sluiten beter af en zijn beter voor het milieu!